Πώς δρούσε το κύκλωμα ναρκωτικών με «βαποράκια» μαθητές
Διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης σε σχολεία και γήπεδα. Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
Οι αστυνομικές αρχές εξάρθρωσαν κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με εμπλοκή ανηλίκων μαθητών, προχωρώντας σε 12 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και έξι ανήλικοι. Στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι η δράση του κυκλώματος επικεντρωνόταν σε σχολεία και γύρω από αυτά, ενώ φέρεται ότι υπήρχε διακίνηση και σε αθλητικούς χώρους, ακόμη και σε γήπεδα.
Ο 20χρονος αλλοδαπός, γνωστός ως «Μπρα», φέρεται ως αρχηγός του κυκλώματος, με τον 19χρονο υπαρχηγό «Κίτσο» να χρησιμοποιεί το σπίτι του στα Πατήσια ως κρυψώνα κοκαΐνης και κάνναβης. Η διακίνηση γινόταν μέσω δύο βασικών ομάδων στις περιοχές Άνω Χαλκηδόνα, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια και Άνω Πατήσια, με περισσότερες από 260 καταγεγραμμένες περιπτώσεις αγοραπωλησιών ναρκωτικών.
Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν περίπου 60 γραμμάρια κοκαΐνης, 29 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, πιστόλι τύπου ρέπλικα, καθώς και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε εσωτερικό χώρο. Ειδική ανησυχία προκαλεί η συμμετοχή ανηλίκων μαθητών ως «βαποράκια», που χρησιμοποιούνταν για τη διανομή των ναρκωτικών σε σχολεία και γήπεδα.
Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται, ενώ η υπόθεση έχει ήδη διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω διαδικασίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Γεμάτη κέφι βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χόβολης Καλαβρύτων
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Πεζοπορία στο Μονοπάτι «Άη Θανάσης» στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
