Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε πως αντίστοιχη πρόταση είχε σημειωθεί και πίσω στο 2019.
Την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ αποκάλυψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό να δηλώνει πως αντίστοιχη πρόταση είχε σημειωθεί και το 2019.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, ανέφερε πως πρόκειται για ένα «πολύ τολμηρό βήμα».
Αποκάλυψε μάλιστα πως υπήρχαν συζητήσεις και το 2019, καθώς ήταν στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας.
«Το 2019 είχα τη φροντίδα της μητέρας μου και δεν ήθελα να εμπλακώ. Δεν είχα τόσο χρόνο στη διάθεσή μου. Φέτος που ξαναπροέκυψε, σκέφτηκα ότι πρέπει να το κάνω. Μεγαλώνοντας έχω συνειδητοποιήσει πως αν δεν κάνω κάτι, πιο πολύ μετανιώνω αν δεν το τόλμησα, παρά αν το τόλμησα», είπε στη Φαίη Σκορδά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Πετάει, πετάει» έρχεται στην Πάτρα και στο θέατρο «Πάνθεον»
Η Meta παρουσίασε νέο AI που δοκιμάζει τα ρούχα σας και προτείνει τι να φορέσετε
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε και ο χειρότερος ηθοποιός
Update μπλόκαρε αγορασμένα Microsoft Office 2021 και σταμάτησαν να λειτουργουν Word και Excel
