Πόσο κοστίζουν οι σουίτες που διαμένουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών που ήρθαν για την κηδεία του Κωνσταντίνου

Μέλη των βασιλικών οικογενειών έφτασαν στην Ελλάδα από πολλές χώρες  για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Κηδεία

Μέλη των βασιλικών οικογενειών φτάνουν από το πρωί στην Ελλάδα από πολλές χώρες της Ευρώπης για να παραβρεθούν στην κηδεία και να τιμήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, οι σουίτες των οποίων κοστίζουν… αρκετά. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, γι’ αυτούς που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετάνια, το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098. Στο Electra Palace από 277 έως 434 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=39A6o-qCtJg&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από τα ξημερώματα στην πλατεία Μητροπόλεως, για το «ύστατο χαίρε» στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου. Λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασαν στη Μητρόπολη οι γιοι του, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος, ενώ καταφτάνουν αυτή την ώρα οι προσκεκλημένοι, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται βασιλείς, νυν και τέως.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments