Πότε έρχονται Πάτρα για τη ΝΕΠ η Αλμενταρίζ και η Σιτάρα
Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες αφίξεων της Σελέστ Αλμενταρίζ και της Χικάρου Σιτάρα στην Πάτρα για λογαριασμό της ΝΕΠ.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ έχει ήδη ξεκινήσει. Τα «δελφίνια» θα ξεκινήσουν δουλειά στο τέλος του μήνα, ενώ οριστικοποιήθηκε και η άφιξη των δυο ξένων παικτριών της ομάδας στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα Σελέστ Αλμενταρίζ αναμένεται στην πόλη μας στις 24 Αυγούστου και η Γιαπωνέζα Χικάρου Σιτάρα θα βρίσκεται στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου.
Ο προπονητής της ΝΕΠ Γιώργος Τσόκας και η διοίκηση της ΝΕΠ συνεχίζουν τη συνεργασία τους για θέματα που αφορούν την προετοιμασία, ενώ στην ομάδα επικρατεί ενθουσιασμός και όλοι και όλες περιμένουν πως και πως να πιάσουν δουλειά στην πισίνα. Στόχος της ΝΕΠ θα είναι μια καλή σεζόν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Αντάμωμα στο λιβάδι της Λουκά στο Βραχνί ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Πολιτιστική εκδήλωση των Μιτοπολιανών στο Μαζαράκι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
