Πότε θα χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας
Στα δυτικά τμήματα, είναι οι περιοχές θα σημειωθούν οι πρώτες βροχές.
Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα μετά τη σταδιακή βελτίωση που παρουσίασε ο καιρός το Σαββατοκύριακο.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Adel έχουν πλέον υποχωρήσει, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη. Μόνο κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες επιμένουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες αναμένεται να σταματήσουν μέσα στις επόμενες ώρες.
Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Η Δευτέρα και η Τρίτη θα κυλήσουν με γενική καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και ήπιους ανέμους.
Την Τρίτη το βράδυ, ένα νέο σύστημα κακοκαιρίας θα αρχίσει να πλησιάζει από τα νοτιοδυτικά. Από την Τετάρτη και για τις επόμενες μέρες, αναμένονται εκτεταμένες βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.
Στα δυτικά τμήματα, είναι οι περιοχές θα σημειωθούν οι πρώτες βροχές. Σταδιακά, τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια.
Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, ενώ φαίνεται πως θα επιμείνουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή και θα προκαλέσουν ισχυρές βροχές σε αρκετές περιοχές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Εορτασμός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Ζαβλάνι ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
Πεζοπορία στη φύση του ορεινού χωριού Λειβάρτζι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
