Που θα δείτε τα ντέρμπι στην 13η “στροφή” της Σούπερ Λιγκ 1
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League άνοιξε το Σάββατο με την άνετη νίκη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ (3-0) και την ισοπαλία μεταξύ του Βόλου και της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό (1-1), για να πάρουν απόψε σκυτάλη τέσσερις αναμετρήσεις.
Το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 μεταξύ του Αστέρα AKTOR και του Λεβαδειακού στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σε μετάδοση από το Novasports 2HD ενώ στις 17:30 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην “AEL FC Arena” απέναντι στην ΑΕΛ Novibet, σε ματς που προβάλλεται από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με μονομάχους τον ΠΑΟΚ και τον Άρη είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 (Novasports Prime) ενώ στις 21:00 η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο κυνήγι των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, υποδέχεται στην OPAP Arena τον Ατρόμητο, σε ματς που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0
Βόλος – Κηφισιά 1-1
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου
17:00 Αστέρας AKTOR – Λεβαδειακός
17:30 ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός
19:30 ΠΑΟΚ – Άρης
21:00 ΑΕΚ – Ατρόμητος
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου
18:00 Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
