Που θα δείτε την μονομαχία της Εθνικής πόλο Γυναικών για το Χάλκινο
Στο ρόστερ της Εθνικής μας βρίσκεται και η Πατρινή Αφροδίτη Μπιτσάκου του Αλιμου
Το όνειρο του χρυσού χάθηκε, αλλά η Εθνική πόλο Γυναικών θα διεκδικήσει απόψε το έκτο της μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στον μικρό τελικό της πόλης Φούνσαλ της πορτογαλικής Μαδέιρα την Ιταλία (19:15, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ).
Η ελληνική ομάδα του Χάρη Παυλίδη είχε νικήσει το Σάββατο 15-10 τις Ιταλίδες κλείνοντας θέση στην τετράδα και τώρα θέλει να προσθέσει το δεύτερο χάλκινο στην ιστορία της στη διοργάνωση, μετά από τα τέσσερα ασημένια που επίσης έχει στη συλλογή της. Η Ιταλία έχει κατακτήσει εννέα μετάλλια (πέντε χρυσά, δυο ασημένια και δυο χάλκινα).
Οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στα ημιτελικά, με δραματικό τρόπο η «γαλανόλευκη» από την Ουγγαρία (12-11 στα πέναλτι, 8-8 κ.δ.) και σχετικά εύκολα η «σέτε ρόζα» με 8-4 από την Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση.
Ελλάδα και Ιταλία είχαν αναμετρηθεί και στον μικρό τελικό το 2024 στο Αϊντχόφεν, με την Ελλάδα να νικά 7-6 για να κατακτήσει το χάλκινο και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.
Στις 21.15 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ολλανδία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων έκανε εκδήλωση στο χωριό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
