«Πράσινο» από Τσακίρη για την αποκατάσταση δικτύου ομβρίων στη Βάρδα
Οι εργασίες περιλαμβάνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του δυτικού τομέα της Βάρδας. Το πεπαλαιωμένο δίκτυο είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρών στην περιοχή με ανυπολόγιστες ζημιές.
Την αποκατάσταση του δικτύου ομβρίων στο δυτικό τμήμα της Βάρδας ενέκρινε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννης Τσακίρης.
Το έργο εντάσσεται στο ειδικό πρόγραμμα εκτάκτων αναγκών 2021-2025 και χρηματοδοτείται με το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του δυτικού τομέα της Βάρδας. Το πεπαλαιωμένο δίκτυο είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πλημμυρών στην περιοχή με ανυπολόγιστες ζημιές.
Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου εντάχθηκε στον Αξονα της πρόληψης και της διαχείρισης των κινδύνων με στόχο –μετά την ολοκλήρωσή του- να αποσοβηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πλημμυρών στο μέλλον.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
