Πρεμιέρα με νίκη για την Μικτή Κ14
Πρεμιέρα με το «δεξί» για την Μικτή κ14 της ΕΠΣ Αχαΐας η οποία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, νίκησε με 6-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηλείας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.
Σε εξαιρετική μέρα ο Αγγελόπουλος του Άτλαντα που πέτυχε χατ-τρικ (29′, 31′, 63′). Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Μπούρδος (13′), Τσεκούρας (28′), Γασπαρινάτος (76′).
ΕΠΣ Αχαϊας (Δ. Βαλσαμής): Πάντος, Μιχαλόπουλος, Αγγελής, Σταθόπουλος, Χαλιώτης (56′ Τσιρίνης), Τούφας (59′ Βιανέλλο), Αγγελόπουλος, Τσεκούρας, Παπαλεξόπουλος (56′ Μπερδές), Μπούρδος (41′ Γασπαρινάτος), Παπαευθυμίου (41′ Παπακωνσταντίνου)
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
Σταύρος Νικολαΐδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Τρελά χτυποκάρδια τον Νοέμβριο για 6 τυχερά ζώδια!
