Πρεμιέρα με το “δεξί” για την Εθνική Κ18 στο Ευρωπαϊκό
Αρχηγός αποστολής της Εθνικής μας είναι το πατρινό μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Η Εθνική αγοριών Κ18 πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στον Α’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ιταλία, νικώντας με 3-1 σετ την Τουρκία.
Η Ελλάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με αντεπίθεση διαρκείας, πίεση στο σερβίς και καλά στημένο μπλοκ-άμυνα έφερε την ανατροπή και πήρε τη νίκη απέναντι στη γειτονική χώρα.
Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν όλοι οι αθλητές που χρησιμοποιήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Μπουτσουρή, με πέντε παίκτες να τελειώνουν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ βασικός ήταν ο πατρινός πασαδόρος Βασίλης Παπασταθόπουλος.
Θυμίζουμε οτι αρχηγός αποστολής της Εθνικής μας είναι το πατρινό μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Αντωνόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια της συλλογής πλαστινοποιημένων δειγμάτων του Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Το Sony WH-CH730N και το WH-CH530 καταφθάνουν με εντυπωσιακή μπαταρία
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
Πρυτάνεις επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΑΠ στην ΔΕΘ
Το Sony WH-1000XM4C φέρνει Bluetooth 6 και ανανεωμένο ήχο
