Πριν το ντέρμπι Απόλλων και Προμηθέας μπορεί να είναι στο ίδιο στρατόπεδο!

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ με Γαλατσόπουλο, Πανταζόπουλο, Πρέλεβιτς

Πριν το ντέρμπι Απόλλων και Προμηθέας μπορεί να είναι στο ίδιο στρατόπεδο!

Για σήμερα στις 14.00 έχουν προγραμματιστεί στον ΕΣΑΚΕ εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και παράλληλα του νέου προέδρου.

Λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι, Απόλλων-Προμηθέας, υπάρχει το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες της πόλης να στηρίξουν τον ίδιο υποψήφιο για τη θέση του προέδρου! Θυμίζουμε ότι τρεις είναι οι υποψήφιοι, ο απερχόμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Λέγεται ότι την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στηρίζει ο Ολυμπιακός και την υποψηφιότητα του Γιώργου Πανταζόπουλου ο Παναθηναϊκός. Όσον αφορά τον Μπάνε Πρέλεβιτς αρχικά παρουσιάστηκε ως ανεξάρτητος, αλλά κάποιοι έλεγαν ότι ίσως τελικά να στηριχτεί και η δική του υποψηφιότητα από τον Παναθηναϊκό!

Πάντως όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα και με τις 12 ομάδες της Basket League να έχουν από μία ψήφο, ενώ μία ψήφο έχει και η Elite League (πρώην Α2 Εθνική) στο τέλος ότι και να γίνει η κάθε ομάδα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γνωρίζει τι ψήφισαν οι άλλες!

Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο διάστημα οι συναντήσεις μεταξύ παραγόντων και οι διεργασίες έχουν κορυφωθεί! Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι όλα είναι ανοιχτά, αλλά υπάρχουν και αρκετοί που δίνουν προβάδισμα στην υποψηφιότητα Γαλατσόπουλου.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιο γκρουπ τελικά θα επικρατήσει στις εκλογές στον ΕΣΑΚΕ. Η υποψηφιότητα που στηρίζει ο Ολυμπιακός; Ή μήπως αυτή που υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός.

Και έχει τελικά σημασία ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος; Αυτοί που γνωρίζουν τι συμβαίνει και ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και κυρίως το τρόπο που λειτουργεί ο ΕΣΑΚΕ τονίζουν ότι όλα έχουν τη σημασία τους!

Και κάτι ακόμη, μπορεί εάν κάποια υποψηφιότητα δεν συγκεντρώσει το 51% των ψήφων θα επαναληφθεί σήμερα η διαδικασία. Εάν και τη δεύτερη φορά δεν αναδειχτεί πρόεδρος πιθανότατα οι εκλογές θα επαναληφθούν σε ένα ημερομηνία.

Ο Απόλλων στη σημερινή διαδικασία θα εκπροσωπηθεί από τον Βασίλη Βλασταρά και τον Κώστα Αποστολόπουλο. Από την πλευρά του ο Προμηθέας θα εκπροσωπηθεί από τον Χρήστο Μήλα.
Και κάτι τελευταίο, ο Αρης λέγεται ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει κάνεναν!

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ