Προχωρεί η ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων σε Μόβρη και Λαρισό

“Παρακολουθούμε συστηματικά την πρόοδο αυτών των δύο εργολαβιών ώστε να διασφαλίσουμε την άρτια κατασκευή και την έγκαιρη παράδοσή τους” ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς

δημαρχειο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αγροτικής οδοποιίας στις δημοτικές ενότητες Μόβρης και Λαρισού. Ήδη στην ενότητα Λαρισού έχει ασφαλτοστρωθεί τμήμα μήκους περίπου 2.800 μέτρων και προχωρούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση της σχετικής εργολαβίας σε συνολικό μήκος 4.880 μέτρων. Πρόκειται για ασφαλτόστρωση ήδη υφιστάμενης χαλικόστρωσης οδού, εξέλιξη που θα διευκολύνει την πρόσβαση σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες ενώ θα καταστήσει ταχύτερη και ασφαλέστερη τη διακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Σε ανάλογη φάση βρίσκονται και οι εργασίες αγροτικής οδοποιίας στην ενότητα Μόβρης, όπου επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη εργολαβία ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων και πλάτους πέντε μέτρων.

«Παρακολουθούμε συστηματικά την πρόοδο αυτών των δύο εργολαβιών ώστε να διασφαλίσουμε την άρτια κατασκευή και την έγκαιρη παράδοσή τους» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Η αγροτική οδοποιία αποτελεί σταθερή μας προτεραιότητα με ένα πλήρες πρόγραμμα παρεμβάσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που πρόκειται να υλοποιηθούν μέσω του προγράμματος «Τρίτσης». Οι ανάγκες είναι τεράστιες και οι προσπάθειές μας αδιάκοπες» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

tsolias 1
sillipsi aniliki
kyritopoulos
emporikos1