Πρόεδρος στο ΠΕΑΚ ο Παναγιώτης Λυκούδης – Επικοινωνία με Γιάννη Βρούτση
Το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο της Πάτρας απέκτησε νέα Επιτροπή Διοίκησης με πρόεδρο τον Παναγιώτη Λυκούδη.
Η νέα Επιτροπή Διοίκησης στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο είναι, πλέον, γεγονός. Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η και του Αίολου Αγυιάς και παλιός αθλητής του μπάσκετ Παναγιώτης Λυκούδης αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στο Κέντρο. Το σχετικό ΦΕΚ είναι ήδη έτοιμο και η νέα Επιτροπή Διοίκησης πιάνει δουλειά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚ είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ έγινε και μια πρώτη ανάλυση των προτεραιοτήτων για την επόμενη θητεία. Παράλληλα, πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο Παναγιώτης Λυκούδης παραμένει στο πόστο του προέδρου της ΕΣΚΑ-Η, καθώς δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Καταλαβαίνει κανείς ότι παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να ξεκολλήσει το έργο της ανάπλασης-επαναλειτουργίας του βοηθητικού του «Τόφαλος», προκειμένου να βοηθηθούν και τα σωματεία σάλας. Φυσικά η λειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» σε υψηλά επίπεδα θα αποτελέσει προτεραιότητα και της νέας Ε.Δ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, την υπόλοιπη διοίκηση επανδρώνουν οι εξής:
Αντιπρόεδρος: Θόδωρος Τσίρος
Γραμματέας: Αντώνης Κουνάβης
Ταμίας: Νικολίτσα Κωστοπούλου
Εφορος: Κρυσταλίνα Διονυσοπούλου
Μέλη: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Σταύρος Γεράνιος
Αναπληρωτής πρόεδρος είναι ο λογιστής Γιάννης Γεωργαλάς, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος η πολιτικός μηχανικός Χριστίνα Σουβαλιώτη, αναπληρώτρια γραμματέας η εκπαιδευτικός Μαρία Αλεξοπούλου, αναπληρωτής ταμίας (για τρίτη θητεία) ο ελεύθερος επαγγελματίας Σωτήρης Κλήρης, αναπληρωτής έφορος ο ασφαλιστής Ανδρέας Ντακόλιας και αναπληρωματικά μέλη ο λογιστής Δημήτρης Νικολόπουλος και ο έμπορος Δημήτρης Νικολόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Γαστρονομικές δημιουργίες, καραόκε και Οδοιπορικό στη Γουμένισσα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Η παράσταση «Ε ρε γλέντια» στο Διακοπτό για το ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
