Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες το Σάββατο
Οι δυνατές βροχές αναμένεται να ξεκινήσουν από τη δυτική Ελλάδα, η οποία έχει ήδη δεχτεί μεγάλα ύψη βροχής τις προηγούμενες ημέρες, οπότε και χρειάζεται προσοχή.
Ο Σάκης Αρναούτογλου προανήγγειλε νέα αλλαγή του καιρού το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, ενώ προειδοποίησε για ισχυρά φαινόμενα στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη με ισχυρούς ανέμους.
Στη πρόγνωση του καιρού της ΕΡΤ 3, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες και αναφέρθηκε σε νέες καταιγίδες που θα χτυπήσουν τη χώρα από το Σάββατο (23/10).
Οι δυνατές βροχές αναμένεται να ξεκινήσουν από τη δυτική Ελλάδα, η οποία έχει ήδη δεχτεί μεγάλα ύψη βροχής τις προηγούμενες ημέρες, οπότε και χρειάζεται προσοχή. Η πιθανότητα για βροχές στην Αττική είναι μικρότερη, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως πιο ακριβή εικόνα για την πορεία του καιρού θα υπάρξει τα επόμενα 24 ώρα.
Λόγω των νοτιάδων, ωστόσο, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει πτώση, με την υγρασία να είναι σε υψηλά επίπεδα. Πάντως, βροχές αναμένονται και αύριο (Τρίτη 19/10) σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Ιράν: Δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο για συμμετοχή στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
