Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη συμπλοκή στην παραλία Σαβαλίων
Ο στο Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων Αυλώνα και ο δεύτερος στον Κορυδαλλό
Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως, προφυλακιστέοι κρίθηκαν, οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί από τις Αρχές ως εμπλεκόμενοι – μεταξύ άλλων – στη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε καντίνα στην παραλία Σαβαλίων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο κατηγορούμενους ηλικίας 19 και 23 ετών, οι οποίοι μαζί με ακόμη δύο ταυτοποιημένα άτομα και τρία ακόμη άγνωστα, αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και πρόκληση σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Μάλιστα οι δύο συλληφθέντες απολογήθηκαν σήμερα(10/7/2026) στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας αναμένεται να μεταφερθεί στο Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων Αυλώνα και ο δεύτερος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στον Ανω Κλείτορα ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Γάμος-έκπληξη για Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με την 21χρονη κόρη της ΦΩΤΟ
