Προφυλακίστηκε και ο 16χρονος για τη δολοφονία του τραγουδιστή στην Καρδίτσα
Στην απολογία του ο 16χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε εμπλοκή στο περιστατικό, ότι δεν ήταν «παρών» τη στιγμή της δολοφονίας του τραγουδιστή στην Καρδίτσα
Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η απολογία του 16χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 51χρονου τραγουδιστή στην Καρδίτσα, με τις δικαστικές αρχές να τον κρίνουν προφυλακιστέο.
Στην απολογία του ο 16χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε εμπλοκή στο περιστατικό, ότι δεν ήταν «παρών» τη στιγμή της δολοφονίας του τραγουδιστή στην Καρδίτσα, καθώς και ότι είχε αποχωρήσει από το διαμέρισμα και από την έξω πλευρά του κτιρίου. Οι ισχυρισμοί του δεν κατάφεραν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκισή του όπως έγινε και στην περίπτωση του 17χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Κασσαβέτειας.
Θυμίζουμε πως την Τετάρτη 25 Μαρτίου ο 17χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Ο εισαγγελέας άσκησε στον 17χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στον 16χρονο ο απήγγειλε την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Μεθεόρτιος Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Δάσκαλοι, οι Νηπιαγωγοί και οι φίλοι της Αχαΐας στον Λόφο των Σταυρών ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Η «Κιβωτός Αγάπης» Πάτρας σε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ΒΙΝΤΕΟ
