Πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου κατηγορεί τον Καλογερόπουλο για προφάσεις και…φωτογραφίσεις!

 

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου πιέζει τον νυν δήμαρχο Αιγιαλείας με θέμα τον καθαρισμό της περιοχής ανάμεσα στο αεροπλάνο και των κατοικιών Υψηλών Αλωνίων

Πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου κατηγορεί τον Καλογερόπουλο για προφάσεις και...φωτογραφίσεις!

 

 

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αιγίου, Σταύρος Λυριντζής, επισημαίνει την καθυστέρηση που υπάρχει (και μετά από καταγγελία του), σχετικά με εργασίες καθαρισμού που πρέπει να γίνουν στην περιοχή μεταξύ αεροπλάνου και κατοικιών Υψηλών Αλωνίων και ζητά την άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση του ζητήματος.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Λυριντζής αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια προηγούμενης καταγγελίας που απέστειλα προς το Δήμο Αιγιαλείας και συγκεκριμένα την Υπηρεσία Περιβάλλοντος – Πρασίνου Πολιτικής Προστασίας, με θέμα τον καθαρισμό της περιοχής ανάμεσα στο αεροπλάνο και των κατοικιών Υψηλών Αλωνίων, έχω να προσθέσω και να επισημάνω τα παρακάτω:

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος επικαλείται ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος. Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολη είναι αυτή η συνεργασία και πόσος χρόνος απαιτείται εάν ληφθεί υπόψη ότι η απάντηση δόθηκε 13/8/2021 και ήδη βρισκόμαστε αισίως στα τέλη Οκτωβρίου. Η στενή και εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στις δυο εμπλεκόμενες υπηρεσίες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εφόσον δεν είναι εφικτή τότε αυτό αποτελεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα που θα πρέπει να σας απασχολήσει.

Επίσης, η πολιτική προϊσταμένη επικαλείται πρακτικές δυσκολίες εξαιτίας του covid καθώς και ελλείψεις προσωπικού στο Τμήμα Καθαριότητας, με την επιφύλαξη της εξέλιξης της πανδημίας, που τελικά δεν σας έκανε το χατήρι.

Οι προφάσεις αυτές δεν επαρκούν για να πείσουν τους περιοίκους αναφορικά με την άμεση και οριστική μέριμνα του Δήμου σε ένα τόσο κεντρικό και ευαίσθητο σημείο της πόλης μας. Άλλωστε, τέτοιου είδους πρακτικές αδυναμίες δεν υπάρχουν όταν στελέχη της δημοτικής αρχής, μαζί και της δημοτικής αντιπολίτευσης, ποζάρουν στους φωτογραφικούς φακούς για λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας σε συλλαλητήρια που διοργανώνει ο ίδιος ο Δήμος και υποχρεώνει να συμμετάσχουν και οι δημοτικοί υπάλληλοι;

Τελικά κορωνοιός υπάρχει όταν μας συμφέρει και δεν υπάρχει όταν δεν μας συμφέρει!

Ζητώ εν πάσει περιπτώσει, πιστεύοντας ότι εκφράζω και τους κατοίκους της γύρω περιοχής, την ουσιαστική κατανόηση του Δήμου Αιγιαλείας, την άμεση και αποτελεσματική διευθέτηση του ζητήματος καθώς τέλος και την εφαρμογή των υποχρεώσεων της εκλεγμένης δημοτικής αρχής έναντι των πολιτών.

Τα αυτονόητα πρέπει να εφαρμοστούν και να μην επαναλαμβάνονται προφάσεις εν αμαρτίαις».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Συνεχίζεται ο καθαρισμός και η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών
Πάτρα: Πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο στο Παράρτημα - Συνεχής ενημέρωση - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Κίνηση «Πρόταση»: Υποδέχθηκε εκπροσώπους του Ομίλου Πατρών της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος
Πάτρα: Το εορταστικό ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου