Προμηθέας: «Η φλόγα καίει μέσα μας»

Προμηθέας: «Η φλόγα καίει μέσα μας»
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξη στο παιχνίδι με την Παρί, αναφερόμενος και στο μέλλον εξέδωσε ο Προμηθέας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η φλόγα του Προμηθέα Πάτρας “καίει” μέσα μας όλο και πιο δυνατή! Είναι το πάθος, η θέληση και η αυταπάρνηση, που μας οδηγούν σε νέες μεγάλες επιτυχίες. Είναι η αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους φιλάθλους μας, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό μας και μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να υπερβαίνουμε κάθε φορά τον εαυτό μας.
Η μεγάλη νίκη επί της Παρί, με την οποία εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση του Eurocup, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην συγκλονιστική τους παρουσία στην κερκίδα του Δ. Τόφαλος.
Νιώθουμε λοιπόν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να τους ανταποδώσουμε την στήριξη και να πανηγυρίσουμε μαζί νέες μεγάλες στιγμές! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή περίοδος έχει να χαρίσει πολλές ακόμα συγκινήσεις σε όλους όσους μοιράζονται τη “φωτιά” του Προμηθέα!»
Προβλήθηκε από Prokopis Kogos στις 11:55 π.μ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ