Προμηθέας: Και επίσημα τέλος ο Γιάννης Χριστόπουλος
Προμηθέας και Γιάννης Χριστόπουλος έλυσαν τη συνεργασία τους, με την πατρινή ΚΑΕ να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση ευχαριστώντας τον «Γερμανό».
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χριστόπουλο: «H ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, κ. Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα Πάτρας σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, μεσούσης της περιόδου, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη να είναι πολλές και απαιτητικές. Ευχαριστούμε θερμά τον coach Χριστόπουλο για την προσφορά του στον Προμηθέα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Πλέον, ο Προμηθέας κινείται για τη συνεργασία με νέο προπονητή. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Γιάννη Καστρίτη, Ηλία Καντζούρη και Δημήτρη Πρίφτη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Η Γιορτή Σταφίδας στην Άνω Αχαΐα ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ξαναγέμισε το Λαογραφικό Μουσείο στο Πλανητέρο Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
