Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! – Φωτογραφίες

Με μια «οικογενειακή» και άκρως μπασκετική γιορτή έκλεισε ο Προμηθέας την φετινή σεζόν! Το πρόγραμμα περιελάμβανε βραβεύσεις, εκπλήξεις και πολλά χάπενινγκς! Ενα ξεκάθαρο μήνυμα για το πως πρέπει να πορευόμαστε όλοι στο μπάσκετ του σήμερα και του αύριο!

Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Ο Προμηθέας έκλεισε τη φετινή σεζόν με μια υπέροχη γιορτή

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κλείσει αυτή η σεζόν για τον Προμηθέα! Με πολλά χαμόγελα και υποσχέσεις για το μέλλον στην αποψινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο «Promitheas Park», με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων όπως ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές Αχαϊας Αγγελος Τσιγκρής και Ιάσονας Φωτήλας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Τάκης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, κ.ά.

Το κλίμα ήταν άκρως«οικογενειακό» και αμιγώς μπασκετικό, με το μενού να περιλαμβάνει χάπενινγκς, εκπλήξεις και συναγωνιστικά παιχνίδια!

Παρόντες και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Τάσος Χρυσανθόπουλος, ενώ στο ξεκίνημα της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Προμηθέα Μπάμπη Μιχαλόπουλο το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού με την ονομασία «Good athlete, better person».
Ο Προμηθέας βράβευσε συλλόγους και οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται όπως οι «Μαχητές Πάτρας», η «Αλκυόνη», ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση» και τους αθλητές της ομάδας που αποφοίτησαν από το πρόγραμμα υποτροφιών «Νους», Νίκο Πλώτα, Ηλία Κουρέπη, Πέτρο Ράγκο, Μπάμπη Βασιλόπουλο και Λεωνίδα Ευστρατιάδη (απουσίαζαν λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων οι Χρήστος Γεωργίου, Αντώνης Τσαλμπούρης και Τούντε Βάλμπεργκ Φασάσι). Την παράσταση έκλεψε η έλευση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα απευθείας από την Αθήνα, εκεί όπου πανηγύρισε την παρθενική άνοδο του συλλόγου στην Α2 Εθνική. Καταλαβαίνετε τι έγινε με το που τα κορίτσια του Προμηθέα παρέλαβαν το βραβείο τους από τον Ανδρέα Κατσανιώτη.

Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλουμε!

Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες Προμηθεϊκή γιορτή με βραβεύσεις και σύνθημα: «Good athlete, better person»! - Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ