Προσάραξη σκάφους στο Μεσολόγγι – Περιπέτεια για αλλοδαπούς τουρίστες
Κινητοποίηση του Λιμενικού μετά την προσάραξη του σκάφους με δυο επιβαίνοντες.
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες Μ.Τετάρτη 21/4/2022 η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, για περιστατικό προσάραξης σκάφους στην είσοδο του διαύλου λιμένα Μεσολογγίου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Π – Α/Κ ”ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗΣ” Ν.Μ. 11, διαπιστώνοντας ότι το σκάφος αναψυχής ”REBOOT” σημαίας Ολλανδίας είχε προσαράξει στην εν λόγω περιοχή, ενώ οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες, ήταν καλά στην υγεία τους.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων, ενώ το εν λόγω σκάφος αφού αποκολλήθηκε με την συνδρομή του ως άνω Α/Κ, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Μεσολογγίου, συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”REBOOT” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο επιθεωρητή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Παράσταση Καραγκιόζη από τον Φιλοδασικό Σύλλογο στο Πυργάκι Αιγιάλειας ΦΩΤΟ
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ευλάβεια στο εξωκλήσι της Παναγίας της Μουριώτισσας στην Πιτίτσα ΦΩΤΟ
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
