Προσκλητήριο ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών: Πανστρατιά με ματιά και… πιο δεξιά

Αντώνης Κουνάβης και Νίκος Παπαδημάτος στα ΜΜΕ για τις ευρωεκλογές

ΝΔ
«Η ΝΔ απευθύνει μήνυμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής αφετηρίας ή της όποιας κομματικής επιλογής είχαν στο παρελθόν. Θέλουμε μαζί μας όλους όσοι μένουν μακριά από τοξικότητα, διχασμό και λαϊκισμό» ήταν το μήνυμα, που εστάλη -χθες- σε συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΕΠ Αχαΐας, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Πάτρα, που κινείται στην επιτυχημένη πεπατημένη των διπλών εθνικών εκλογών του 2023.

Προξένησε έκπληξη, ωστόσο, ότι παρότι βαίνουμε προς τις ευρωκάλπες, δεν έλειψαν οι ευθείες βολές κατά της δημοτικής αρχής Πελετίδη, με αφορμή τη μη ανταπόκρισή της στα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης και ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Παπαδημάτος ρωτήθηκαν για το ποιες είναι οι προτεραιότητες -για τους Αχαιούς- ενόψει ευρωεκλογών και οριοθέτησαν τα ζητήματα ακρίβειας, τρένου, εμπορικού λιμανιού και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

«Στο τρένο, βλέπουμε το αποτέλεσμα της στείρας άρνησης του δημάρχου. Η όποια καθυστέρηση οφείλεται εκεί. Πρέπει να σκεφτεί το μέλλον και την προοπτική της Πάτρας» είπε ο κ. Κουνάβης, ενώ ο κ. Παπαδημάτος πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει λιμάνι, στον πλανήτη, χωρίς τρένο και πρέπει να τολμήσουμε να φτάσει για να αναβαθμιστεί και χάρη στις πρωτοβουλίες του ΟΛΠΑ, αλλιώς θα γίνει για ψαροκάικα και τον κύριο όγκο θα τον πάρει η Καλαμάτα».

Σε ό,τι αφορά τον προεκλογικό αγώνα, ο Αντ. Κουνάβης δήλωσε πως «όλοι είναι ενωμένοι, με αγάπη, να δώσουν τη μάχη ανοίγοντας αγκαλιά σε κάθε Αχαιό για μια πορεία ασφάλειας και σταθερότητας, σε μία Ελλάδα, πλέον, δυνατή, με πρωθυπουργό που παλεύει και υψώνει το ανάστημά του για τα συμφέροντα της χώρας».

«Στην Αχαΐα θα επιχειρήσουμε το μάξιμουμ. Θα οργώσουμε τον Νομό και θα πούμε το πρόγραμμά μας, αλήθειες, και δεν θα κουκουλώσουμε καταστάσεις. Κανείς δεν μπορεί να αγνοεί ανθρώπους, ούτε να περιχαρακώνει. Αυτούς, που φεύγουν στα δεξιά μας, λόγω πικρίας, οργής ή αγανάκτησης, πρέπει να τους αγκαλιάσουμε ξανά. Στη συντριπτική πλειοψηφία είναι ομοϊδεάτες μας και πρέπει να τους ξαναφέρουμε μαζί μας. Θεωρώ ότι η ΝΔ θα είναι πάλι πρώτη στον Νομό» υπογράμμισε επικεφαλής των εκλογών.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Κ. Μητσοτάκη, θα βρίσκεται στην Πάτρα μεταξύ 27-29 Μαΐου, κάτι που θα γνωρίζει η ΔΕΕΠ έως τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

 

Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: «Απόλυτη συμμόρφωση της Β. Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος»

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποια τα κριτήρια μοριοδότησης

Puff Daddy: Σκληρό βίντεο τον δείχνει να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου