«Πρόσωπα της Χρονιάς 2022»: Η ώρα της στέψης, της επιβράβευσης!

Η τελετή απονομής των βραβείων θα ξεκινήσει ακριβώς στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πρόσωπα της Χρονιάς

Εφτασε η μεγάλη βραδιά. Η ώρα της στέψης, της επιβράβευσης, της αναγνώρισης. Τα Πρόσωπα της Χρονιάς του 2022 θα παρελάσουν απόψε (7μ.μ.) στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο θεσμός που αγκαλιάστηκε με θέρμη απ’ όλο τον κόσμο, είναι ξανά εδώ! Οι πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς, καθένας και καθεμιά στο είδος τους, έτοιμοι ν’ ανέβουν στη σκηνή του Συνεδριακού για να εισπράξουν, πανάξια και δικαιολογημένα, το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Ομιλος της «Πελοποννήσου», η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», το pelop.gr, ο PELOPONNISOS FM 104.1 και το Ιδρυμα «Λήδας, Νανάς & Σπύρου Δούκα», ως οικοδεσπότες, αναδεικνύουν και φωτίζουν πρόσωπα που με τις πράξεις τους, μέσα στο 2022, ξεχώρισαν, ευαισθητοποίησαν, δημιούργησαν, παραδειγμάτισαν. Ανθρώπους που σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία.

Οι βραβεύσεις αφορούν πρόσωπα ή ομάδες προσώπων από τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας που διακρίθηκαν στους τομείς:

– της Κοινωνίας

– του Αθλητισμού

–  της Εκπαίδευσης – Ερευνας – Καινοτομίας

και

–  του Πολιτισμού.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα ξεκινήσει ακριβώς στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (γι’ αυτό ακριβώς και παρακαλούνται οι προσκεκλημένοι να προσέλθουν έγκαιρα) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ΙΟΝΙΑΝ tv, του site prosopaxronias.gr, των social media και θα γίνει αναμετάδοση στον PELOPONNISOS FM 104.1.

– Ελάτε να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί πρόσωπα που αξίζουν την αναγνώριση για τις φωτεινές πράξεις τους που σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία

πρόσωπα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το έργο, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειές τους

προσπάθειες που έγιναν με κόπο, αφοσίωση, επιμονή και πίστη μέχρι να γίνει το όραμα πράξη

πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας που δίνουν αξίες στην καθημερινότητά μας και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.

Εκτός διαδικασίας επιλογής είναι τα πρόσωπα στα οποία θα απονεμηθούν τα βραβεία «Τιμής Ενεκεν».