Πρόταση – βόμβα για Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Συνέλευση επί του θέματος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των Πελοποννησίων, που συνεδριάζει στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο του Πύργου το Σάββατο 1/04/2023.

Πρόταση - βόμβα για Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Τα λιμνάζοντα ύδατα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έρχεται να ταράξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, φέρνοντας στο προσκήνιο το αίτημα που έχει εκφραστεί κατά καιρούς και από πολλές πλευρές: η γεωγραφική ενότητα της Πελοποννήσου να αποτελέσει και ενιαία διοικητική οντότητα.

Αυτό θα είναι και το θέμα της συνέλευσης του έτους 2023 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πελοποννησίων, που συνεδριάζει στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο του Πύργου το Σάββατο 1η Απριλίου, μισή ώρα μετά τις 8 το απόγευμα.

«Είναι δυνατόν το ελαιόλαδο της Καλαμάτας να είναι Πελοποννήσου και το ελαιόλαδο της Ηλείας να χαρακτηρίζεται Δυτικής Ελλάδας;», διερωτήθηκε αφοπλιστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πεθαίνος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνουν αποφάσεις. Βάζουν το θέμα προς συζήτηση και ζύμωση με την κοινωνία αλλά και εκείνους που διαμορφώνουν πολιτικές. Μάλιστα ο κ. Πεθαίνος, προχωρώντας το ζήτημα ένα βήμα πιο κάτω, είπε στην «Π» ότι η Ολυμπία βρίσκεται στην Πελοπόννησο και όχι στη Δυτική Ελλάδα.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ