Πρωταθλητές Ελλάδας για πέμπτη σερί χρονιά καλλιτεχνικό ζευγάρι την Πάτρα!

O αγώνας για το πρωτάθλημα Ελλάδας έγινε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο «Χαρά Καρυάμη» στο Ν. Ηράκλειο υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού χορού Ελλάδας και αποτελεί τον επίσημο αγώνα κατάταξης για το 2021

Ελλάδας

Το αθλητικό ζευγάρι χορού, Patryk Koloodziejski και η Δήμητρα Γκεζερλή, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην Κατηγορία Professional Ballroom για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

O αγώνας για το πρωτάθλημα Ελλάδας έγινε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο «Χαρά Καρυάμη» στο Ν. Ηράκλειο υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού χορού Ελλάδας και αποτελεί τον επίσημο αγώνα κατάταξης για το 2021.

Επίσης το καλλιτεχνικό ζευγάρι που ζει και δραστηριοποιείται στην Πάτρα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Professional Ballroom που έγινε στην Βαρσοβία της Πολωνίας κατακτώντας την 14η θέση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Professional Ballroom που έγινε στο Blackpool της Αγγλίας στις 21 Νοεμβρίου 2021 κατακτώντας την 30η θέση.

Είναι πρώτη φορά που ζευγάρι από την Ελλάδα καταφέρνει να φτάσει τόσο ψηλά στην ευρωπαϊκή και  παγκόσμια  κατάταξη.

Στον αγώνα που έγινε για το πρωτάθλημα Ελλάδος στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε και το Winter Open όπου συμμετείχαν αθλήτριες χορού που προπονεί το ζευγάρι και διακρίθηκαν η κάθε μία στην κατηγορία τους σε ευρωπαικούς και Latin χορούς.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία juveniles η Κων/ντία Θεοχαράτου 5 χρυσά και 1 χάλκινο, κατηγορία Junior η Bάλια Θεοχαράτου 3 χρυσά 2 ασημένια 1 χάλκινο, η Αθηνά Ξένου 4 χρυσά 3ασημένια, η Βασιλική Λουκοπούλου 2 χρυσά 1 χάλκινο, η Μαρία Μπαλή 2 χρυσά 1 χάλκινο και στην κατηγορία Youth η Αδαμαντία Τσουρούτα 3 χρυσά 1 ασημένιο.