Πρωταθλητής ο Προμηθέας 2014, τέλος ο Γκοργκόλης από την Παναχαϊκή

Ο Προμηθέας 2014 είναι και τυπικά πρωταθλητής στη National League 2, ενώ η Παναχαϊκή βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Προμηθέας 2014 Ο Προμηθέας 2014 ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στη National League 2

Με την ανακήρυξη του Προμηθέα 2014 σε πρωταθλητή έπειτα από τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής της Αχαγιάς ΄82 στους τελικούς του πρωταθλήματος και με τη διοίκηση της Παναχαϊκής να ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Σπύρο Γκοργκόλη, έπεσε η «αυλαία» στη φετινή National League 2.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Σας γνωρίζουμε ότι, μετά το υπ’ αριθ. 96/22-05-24 έγγραφο του σωματείου ΑΟ Αχαγιά 82 που δηλώνει αδυναμία συμμετοχής του στην Δ’ Φάση των Play off του Πρωταθλήματος της National League 2 (Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – 1ος όμιλος), οι αγώνες της συγκεκριμένης φάσης δεν θα διεξαχθούν και αναδεικνύεται νικητής του 1ου ομίλου της National League 2 το σωματείο ΕΑ Προμηθέας 2014».

Η αλήθεια είναι ότι στην Αχαγιά ΄82 εδώ και καιρό, οι μη ντόπιοι παίκτες απουσίαζαν από τις προπονήσεις, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες μαζί τους. Σε ό,τι αφορά τον Σπύρο Γκοργκόλη έχει ήδη δεχθεί δύο προτάσεις συνεργασίας, τις οποίες εξετάζει.