Πρώτη φιλική νίκη για τον ΑΠΣ Πάτραι
Σκόρερ της Πατρινής ομάδας στο σημερινό φιλικό ήταν ο Πυλαρινός, ενώ έχασε πέναλτι ο Θόδωρος Βλασόπουλος
Την πρώτη της νίκη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας πέτυχε η ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι που επικράτησε 1-0 του Παναγρινιακού στο γήπεδο Προσφυγικών.
Σκόρερ στο 15’ της συνάντησης με πλασέ ο Γιώργος Πυλαρινός, ενώ στο 2’ ο γκολκίπςερ Μανιάτης έπιασε το πέναλτι του Θόδωρου Βλασόπουλου.
Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή φάνηκε επηρεασμένη από την κόπωση των προπονήσεων και μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια νέα ομάδα.
ΑΠΣ Πάτραι: Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Σούλης, Καπετανάκης, Στανής, Ν. Βλασόπουλος, Ζελενίτσας, Θ. Βλασόπουλος, Πυλαρινός, Σ. Γερογιάννης, Μητρόπουλος. Επαιξαν και οι: Σουγλέρης, Αναστασοβίτης, Κάρδαρης, Φούφουλας, Δημητρακόπουλος, Γασπαρινάτος, Κάρδαρης, Τσιρίκος, Παπαγεωργίου.
Παναγρινιακός: Μανιάτης, Καλοκαίρης, Λίτσος, Σωτηρόπουλος, Κάππας, Μανιώτης, Φραγκούλης, Μήλιος, Τσακνής, Τσοπανάς, Βασιλογιάννης.
*Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι: Μιχαλόπουλος, Σουρανής, δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο ρόστερ οι Ζέλος, Μπακάλης και Σαμπανέι.
*Επόμενο φιλικό την Κυριακή με την Παναχαϊκή στο γήπεδο των «κοκκινόμαυρων» στις 17.45.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Τάκης Αντωνόπουλος στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας ΦΩΤΟ
Windows: Πώς να δείτε τι καταναλώνει τον χώρο στον υπολογιστή σας
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Η Γιορτή Φασολάδας στην Κέρτεζη Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Netflix Σεπτεμβρίος 2026: 16 νέες σειρές και 3 νέες σεζόν μέσα στο μήνα
