«ΠΡΩΤΟ»: Προς εξώδικη λύση

Κοινή πρωτοβουλία Κούγια-Αμπατζή για την αντιδικία της νυν διοίκησης του εργοστασίου γάλακτος «ΠΡΩΤΟ» με τον τέως πρόεδρό Βασίλη Καϊμακά.

 

 

ΠΡΩΤΟ

Κοινή πρωτοβουλία ανέλαβαν οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Θάνος Αμπατζής για εξώδικη λύση στην αντιδικία της νυν διοίκησης του εργοστασίου γάλακτος «ΠΡΩΤΟ» με τον τέως πρόεδρό του Βασίλη Καϊμακά.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί την πλευρά Καϊμακά, επισήμανε ότι μαζί με τον συνάδελφό του κ. Αμπατζή ανέλαβαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, παρά το γεγονός ότι στρέφεται κατά των δικών τους επαγγελματικών συμφερόντων.

«Προέχει η απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου, που υπονομεύεται σήμερα από την ύπαρξη 15 εκκρεμών ποινικών υποθέσεων, όπου κατήγοροι και κατηγορούμενοι είναι και οι δύο πλευρές, γεγονός που σημαίνει ότι πρόκειται για μια αμφίπλευρα επώδυνη εκκρεμότητα, που δεν εξυπηρετεί κανέναν», τόνισε ο κ. Κούγιας, ο οποίος πρόσθεσε: «Κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως τόνισα και κατά τη διάρκεια της χθεσινής (προχθεσινής) ακροαματικής διαδικασίας, είναι εφικτή η εξώδικη λύση, αρκεί να καλυφθούν ηθικά ο πατέρας και ο υιός Καϊμακάς, προς εξάλειψη κάθε ίχνους συκοφαντίας, που σχετίζεται με την διαχείριση του εργοστασίου την περίοδο που ασκούσαν διοικητικά καθήκοντα».

Και ο κ. Κούγιας κατέληξε: «Στην ανωτέρω βάση, λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε μια εξώδικη λύση που θ’ απαλλάξει και τις δυο πλευρές από χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες και ψυχοφθόρες καταστάσεις».