Πρώτο σερβίς για τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής

Ξεκίνημα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Πρώτο σερβίς για τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής

Η Παναχαϊκή με βασικό σύνθημα «Γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας μας!», ηανοίγει τις πόρτες των Ακαδημιών Βόλεϊ και καλεί παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου να γνωρίσουν το άθλημα και να ενταχθούν στην οικογένεια του συλλόγου.

Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας, αλλά ποινική δίωξη στον Μουγκοπέτρο

Συγκεκριμένα. έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026, με τις προπονήσεις να πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Ειδικότερα, για τα παιδιά του Δημοτικού, το πρόγραμμα προβλέπει προπόνηση το Σάββατο ή την Κυριακή από τις 13.00 έως τις 14.00, ενώ για τα παιδιά του Γυμνασίου από τις 14.00 έως τις 15.00. Παράλληλα, κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιείται κοινό πρόγραμμα για Δημοτικό και Γυμνάσιο από τις 16.00 έως τις 17.30.

Επισημαίνουμε ότι υπεύθυνος των Ακαδημιών είναι ο Σταύρος Γεράνιος, ενώ προπονητής της γυναικείας ομάδας είναι ο Άρης Αγγελόπουλος. Στο προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών συμμετέχουν επίσης οι Έλενα Καγιαλή, Βίλλυ Θεοδωροπούλου και Ελένη Παναμέλου.

Γνωστοποιήθηκε από τους «κοκκινόμαυρους» ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν προεγγραφές και να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες στο 693 704 2802 ή μέσω email στο panaxaikige1891@gmail.com.

Η Παναχαϊκή δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των μικρών ηλικιών, φιλοδοξώντας να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στο βόλεϊ, με βασικά συστατικά την ομαδικότητα, το πάθος και την αγάπη για το άθλημα.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο