«Ψηφίζει» Πάτρα ο Μητσοτάκης – Στο επίκεντρο της ΝΔ η Αχαΐα – Έρχεται πάλι ο Πρωθυπουργός

Πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι η πρόταση της τοπικής ΝΔ είναι η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη να πραγματοποιηθεί, αυτή τη φορά, στο κέντρο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου ή και με μια μικρή επέκταση στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

«Ψηφίζει» Πάτρα ο Μητσοτάκης – Στο επίκεντρο της ΝΔ η Αχαΐα - Έρχεται πάλι ο Πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται και πάλι στην Πάτρα. Αυτή είναι η είδηση που βγήκε από τη χθεσινή οργανωτική σύσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα, με την παρουσία και ενεργό συμμετοχή του προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ, Αντώνη Κουνάβη.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της νέας προεκλογικής ομιλίας του αρχηγού θα γίνουν γνωστές μέσα στα επόμενα 24ωρα -πολύ πιθανόν και σήμερα- όμως καθίσταται σαφές το ότι η επιτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Κλειστό της ΕΑΠ ήταν τέτοια, που δημιούργησε νέα δεδομένα για τον χώρο της δεύτερης ομιλίας Μητσοτάκη και ότι η κάθοδός του προγραμματίζεται -μάλλον- για την εβδομάδα 12 – 18 Ιουνίου, κάτι το οποίο θα καθοριστεί βέβαια και από το οριστικό πλάνο των τηλεοπτικών συγκεντρώσεων.

Πληροφορίες της «Πελοποννήσου» αναφέρουν ότι η πρόταση της τοπικής ΝΔ είναι η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη να πραγματοποιηθεί, αυτή τη φορά, στο κέντρο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου ή και με μια μικρή επέκταση στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Σε κάθε περίπτωση, η κεντρική ΝΔ προανήγγειλε 3 – 4 μεγάλες ανοικτές ομιλίες του Κ. Μητσοτάκη στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό ότι μια από αυτές θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

«Ψηφίζει» Πάτρα ο Μητσοτάκης – Στο επίκεντρο της ΝΔ η Αχαΐα - Έρχεται πάλι ο Πρωθυπουργός

Σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, χθες στην Αθήνα

ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ ΑΧΑΪΑ

Παράλληλα, είναι θέμα χρόνου να κλείσει και μια ακόμη προεκλογική συγκέντρωση και περιοδεία στην Αχαΐα, με βασικό ομιλητή πρωτοκλασσάτο στέλεχος της ΝΔ, πιθανά προβεβλημένο υπουργό της κυβέρνησης.

Οι ιθύνοντες της ΝΔ είχαν να πουν εγκωμιαστικά σχόλια για τη συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Νίκο Χαρδαλιά -μάλιστα ο δεύτερος από το πάνελ της χθεσινής σύσκεψης μετέφέρε το ζεστό κλίμα που συνάντησε στην Πάτρα- και στόχος των «γαλάζιων» στελέχων είναι η επανάληψη της επιτυχίας. Οποιο κι αν είναι αυτό το προβεβλημένο στέλεχος, το σίγουρο είναι ότι θα μεταβεί σε όλες τις περιοχές του νομού από Αιγιάλεια μέχρι Δυτική Αχαΐα και Ερύμανθο και δεν αποκλείεται, μάλιστα, η περιοδεία του να είναι διήμερη.

ΣΕ ΚΟΥΝΑΒΗ: «ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Με βάση, πάντως, το κλίμα της χθεσινής σύσκεψης και τα θετικά ακούσματα που εισέπραξε ο Α. Κουνάβης, η ΔΕΕΠ Αχαΐας έχει κερδίσει τα εύσημα και τις εντυπώσεις. Είναι χαρακτηριστικά τα «συγχαρητήρια» που έδωσε ενώπιον όλων στον κ. Κουνάβη ο πατρινός γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης: «Πρόεδρε, έγραψες ιστορία, που κάνατε τον νομό γαλάζιο!».
Συγχαρητήρια έδωσε και ο Ν. Χαρδαλιάς, ο οποίος ακόμη θυμάται τον παλμό της εκδήλωσης της 18ης Μαΐου στην Πάτρα και το ότι είχε σηκωθεί όρθιος και τραγουδούσε τον ύμνο «μύρισε θυμάρι και βασιλικό…», με φίλους της παράταξης.

Ο Α. Κουνάβης πήρε οδηγίες από την κεντρική διοίκηση του κόμματος και είπε στην «Π»: «Πάμε πάλι από την αρχή. Η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι άδεια. Θέλει συνεχή εγρήγορση κι όχι εφησυχασμό και αλαζονεία. Είμαστε όλοι ενωμένοι και θέλουμε δίπλα μας όλους ό,τι κι αν ψήφιζαν στο παρελθόν. Στόχος φυσικά η εδραίωση της πρωτιάς του κόμματος και σε επίπεδο Αχαΐας».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ