Πτώση αεροσκάφους Κρήτη: Δεν είχαν λάβει άδεια για την πτήση από την Πολεμική Αεροπορία
Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως δεν είχαν λάβει άδεια από την Πολεμική Αεροπορία για προσγείωση στο Μάλεμε, ούτε και έγκριση προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Σούδας.
Δεμένοι στις θέσεις τους, χωρίς κάποια κίνηση για τον απεγκλωβισμό τους βρέθηκαν οι δύο άτυχοι πιλότοι του διθέσιου αεροσκάφους που κατέπεσε στη θάλασσα του Μάλεμε.
Τα θύματα, ανήκαν στην αερολέσχη Δυτικής Αθήνας. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως δεν είχαν λάβει άδεια από την Πολεμική Αεροπορία για προσγείωση στο Μάλεμε, ούτε και έγκριση προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Σούδας.
Τα θύματα ήταν καλοί φίλοι και μοιράζονταν το πάθος τους για τους αιθέρες. Ο 60χρονος πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους είναι πρόεδρος της αερολέσχης Δυτικής Αθήνας και ο συγκυβερνήτης 61 χρονών μέλος της ίδιας Αερολέσχης και πατέρας δύο παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, με δεδομένη την πολύ μεγάλη εμπειρία του άτυχου κυβερνήτη, δεν αποκλείεται να υπήρξε απώλεια στήριξης με απότομη κλίση προς τα κάτω. Εξαιτίας της χαμηλής πτήσης είναι πολύ πιθανό, να μην υπήρχε ο χρόνος για να αναστραφεί η πτώση του σκάφους.
Φως στα ακριβή αίτια θανάτου των δύο θυμάτων, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή ενώ τα συντρίμμια θα μεταφερθούν σε κλειστό χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε προκειμένου να εξεταστούν από εμπειρογνώμονα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Πολύνεκρη ρωσική επίθεση στο Κίεβο: Στους 38 οι νεκροί από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
Ιός του Δυτικού Νείλου: Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα
