Πτώση από σκάλα 5 μέτρων για 65χρονο εργάτη στα Χανιά, στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό
Ένα νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν 65χρονο εργάτη να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών σε ξενοδοχείο στα Χανιά. Στη σύλληψη του υπευθύνου του εργοταξίου προχώρησαν οι Αρχές.
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, όταν ένας 65χρονος εργάτης, κατά τη διάρκεια εργασιών εσωτερικής τοιχοποιίας σε ξενοδοχείο, έπεσε από σκάλα ύψους πέντε μέτρων. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 65χρονο στο νοσοκομείο Χανίων για τις απαραίτητες εξετάσεις και την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου υπευθύνου του εργοταξίου, ενώ διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας στον χώρο εργασίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
