Πτώση στο κενό μετά από καβγά: Τουρίστας σκοτώθηκε μπροστά στη σύζυγό του στη Ρόδο
Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές ενός 51χρονου Σουηδού στη Ρόδο, όταν βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο ξενοδοχείου, λίγο μετά από έντονη λογομαχία με την οικογένειά του.
Μοιραία αποδείχθηκε η έξοδος στο μπαλκόνι για έναν 51χρονο Σουηδό τουρίστα, ο οποίος τα ξημερώματα της Τετάρτης έπεσε από τον τέταρτο όροφο ξενοδοχείου στη Ρόδο και σκοτώθηκε ακαριαία. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ορφανίδου, στο κέντρο της τουριστικής ζώνης, συγκλονίζοντας τους παρευρισκόμενους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε προηγουμένως έντονη λογομαχία με τη σύζυγό του και την πεθερά του, με τις οποίες παραθέριζε στο νησί. Λίγο μετά τον καβγά, βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου, όπου – σύμφωνα με μαρτυρίες – κρεμάστηκε με το ένα χέρι από τα κάγκελα, ίσως για να προκαλέσει ή να εκτονώσει την ένταση.
Σοβαρά τραυματισμένος Βρετανός τουρίστας στη Χερσόνησο – Τον καταπλάκωσε γυάλινο μπαλκόνι
Όταν επιχείρησε να ξανανέβει, φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα, αλλά ο θάνατός του είχε ήδη επέλθει.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, με τις αρχές να αποκλείουν τόσο το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας όσο και αυτό της αυτοχειρίας. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική τουριστική κοινότητα, εν μέσω υψηλής τουριστικής περιόδου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
Στο πλευρό των πολιτών ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Δεκαπενταύγουστο
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Το YouTube αλλάζει και τα νούμερά σου θα εκτοξευθούν αλλά τα έσοδα όχι
Πάτρα: Συνεργασία της «Κοινο_Τοπίας» με τον ΕΟΔΥ για την Υγεία
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Οι φωτογραφίες του κατοικίδιου σου βγαίνουν θολές; Να τι κάνεις λάθος
