Πτώση βράχων στην Αθηνών – Κορίνθου: Στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα
Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.
Την απόδοση στην κυκλοφορία της μεσαίας λωρίδας στην Κακιά Σκάλα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός. Παράλληλα, καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί όταν περνάνε από την περιοχή μετά την τελευταία πτώση βράχων.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αποδόθηκε στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου (03.12.2022) η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται πλέον από δύο λωρίδες (+ ΛΕΑ).
Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν 30χρονο στον Δενδροπόταμο
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Ξεχνάτε πού είναι τα πράγματα σας η δεν διαβάζετε μικρά γράμματα; Η Google βρήκε τη λύση
Ασθενής σεισμική δόνηση στο Γερολιμένα Λακωνίας
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
