Πυραυλική επίθεση της Ουκρανίας στο Λουχάνσκ ανακοίνωσε η Ρωσία
Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ουκρανικές ιστοσελίδες δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μια μεγάλη εστία πυρκαγιάς σε κεντρικό σημείο της πόλης Λουχάνσκ.
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε απόψε στην πόλη Λουχάνσκ, της ομώνυμης ουκρανικής περιφέρειας που προσαρτήθηκε παράνομα από τη Ρωσία, εξαιτίας πυραυλικής επίθεσης που εξαπέλυσαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, ανακοίνωσε ο διορισμένος από τη Μόσχα κυβερνήτης Λεονίντ Πάσετσνικ.
Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο Πάσετσνικ υποστηρίζει πως οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν πυρομαχικά διασποράς.
Πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων TASS κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες.
Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ουκρανικές ιστοσελίδες δημοσιεύονται φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μια μεγάλη εστία πυρκαγιάς σε κεντρικό σημείο της πόλης Λουχάνσκ.
Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπογραμμίζει πως δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις συγκεκριμένες αναφορές.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν τις τελευταίες εβδομάδες τουλάχιστον τρεις επιθέσεις στο Λουχάνσκ και τα περίχωρά του, πλήττοντας κυρίως αποθήκες καυσίμων.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Διαβάστε επίσης:
Παντρεύτηκαν Καραφώτης – Μάνου ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ
Σλοβακία: Βελτιώνεται η υγεία του Ρόμπερτ Φίτσο
Συντάξεις και πληρωμές Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Απόλλων: Συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Η OpenAI πάτησε φρένο στo Astra
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Λασίθι – Στον Γούδουρα το επίκεντρο
