Πυρετώδεις εργασίες στο γήπεδο Ηλιούπολης πριν την Παναχαϊκή

Πέρα από τις εργασίες στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ο Δήμος έχει προχωρήσει σε συνολικότερες παρεμβάσεις αναβάθμισης του γηπέδου στο σύνολο του

ΓΗΠΕΔΟ

Ολοκληρώνεται το σύνολο των εργασιών που είχε προγραμματιστεί από τον Δήμο Ηλιούπολης για την αναβάθμιση του γηπέδου της πόλης, καθώς μπήκαν και οι τελευταίες «πινελιές».

Το πρωί της Πέμπτης τοποθετήθηκε νέο, σύγχρονο, δημοσιογραφικό booth στο γήπεδο, καθώς οι ανάγκες κάλυψης των αγώνων της ΠΑΕ Ηλιούπολη στη Super League 2 είναι αυξημένες. Επίσης, τα δύο υπάρχοντα δημοσιογραφικά booths ανανεώθηκαν και επανατοποθετήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, μετά από υποδείξεις της ΕΡΤ και της διοργανώτριας.

Πλέον, το γήπεδο να θεωρείται πλέον ένα από τα πιο άρτια και περιζήτητα στο λεκανοπέδιο για διεξαγωγή και κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων της SL2, με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ Θέμη Γιαννόπουλο να κερδίζουν τη «μάχη με τον χρόνο» και να υλοποιούν όσα υποσχέθηκαν στα στελέχη της ΠΑΕ.

Πέρα από τις εργασίες στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ο Δήμος έχει προχωρήσει σε συνολικότερες παρεμβάσεις αναβάθμισης του γηπέδου στο σύνολο του.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί από την αρχή οι κερκίδες των φιλοξενουμένων, απέναντι παό την κύρια κερκίδα, τοποθετώντας καθίσματα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί εκτενείς εργασίες τόσο στη μικτή ζώνη του γηπέδου, με δημιουργία νέων αιθουσών και ανακαίνιση των υπαρχουσών, όσο και στον χλοοτάπητα, ο οποίος ανανεώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 Πηγή: ilioupolinews

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments