Πύργος: Νεκρός 67χρονος στον ύπνο του – Ηταν καραντίνα με κορονοϊό στο σπίτι του
Ο 67χρονος άτυχος άνδρας, όπως και η σύντροφός του που το εντόπισε νεκρό το μεσημέρι της Κυριακής, ήταν εμβολιασμένοι πριν από περίπου δύο μήνες
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου από τον ξαφνικό θάνατο 67χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε κορονοϊό και ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ο άτυχος άνδρας, όπως και η σύντροφός του, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό και παρέμεναν σε καραντίνα στο σπίτι μετά την επιστροφή τους από το νοσοκομείο. Και οι δύο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν εμβολιαστεί πριν από περίπου δύο μήνες, προκειμένου να θωρακιστούν από τον covid19.
Ο 67χρονος εκτιμάται πως είχε πεθάνει από τα ξημερώματα. Η σύντροφός του, είχε προσπαθήσει να τον ξυπνήσει καθώς νόμιζε ότι κοιμόταν, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Αργότερα κατάλαβε πως ήταν νεκρός.
Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τη σύντροφό του το μεσημέρι της Κυριακής, όταν προσπάθησε να τον ξυπνήσει και εκείνος δεν αντιδρούσε.
Ενημέρωσε την Αστυνομία ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ με την κατάλληλη στολή προστασίας παρέλαβε τη σορό του. Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία/νεκροτομή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
