Ηλεία: Δύο φωτιές σε κόμβο Κολιρίου και Σίμιζα Πηνειού- ΦΩΤΟ
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πλησίον της ΕΟ Πύργου – Πατρών, στο ύψος του κόμβου Κολιρίου, στον Πύργο, όπως αναφέρει το patrisnews.com.
Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης, συνδράμουν και εναέρια μέσα.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση, πλησίον της Ε.Ο. Πύργου – Ολυμπίας, στον Πύργο Ηλείας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 9, 2022



Παράλληλα φωτιά εκδηλώθηκε και στην περιοχή Σίμιζα Πηνειού Ηλείας, η οποία τελικά οριοθετήθηκε. Στην περιοχή επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 8 οχήματα και 3 Α/Φ.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Σίμιζα Πηνειού Ηλείας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 9, 2022
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ευαγγελία Μουμούρη για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έδωσα κι εγώ χρήματα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
