Πυρκαγιά σε σπίτια στην Πάτρα – Απομακρύνθηκαν ένοικος και άστεγος
Δυο περιστατικά πυρκαγιάς σε σπίτια μέσα σε μια ημέρα στην Πάτρα. Συνολικά επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σε δύο περιστατικά εκδήλωσης πυρκαγιάς σε σπίτια κλήθηκαν να επέμβουν την Τετάρτη 13/12/2023, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.
Το πρωί σήμανε συναγερμός για φωτιά που εκδηλώθηκε σε κτίριο στη συμβολή των οδών Κανακάρη Ρούφου και Νόρμαν, όπου επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Αστεγος, που φέρεται να είχε βρει καταφύγιο στον χώρο, κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.
Χθες το απόγευμα, κλήση για πυρκαγιά σε σπίτι κινητοποίησε για δεύτερη φορά τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Από τη μονοκατοικία όπου διαμένει πατρινός δημοσιογράφος, επί των οδών Αρέθα και Μωραϊτίνη, έβγαιναν πυκνοί καπνοί από την πυρκαγιά που, κατά πληροφορίες, προκλήθηκε όταν «άρπαξε» πετσέτα που βρισκόταν κοντά σε θερμαντικό σώμα. Επιχείρησαν επίσης 5 άνδρες και με 2 οχήματα της ΠΥ.
Προανάκριση και για τα δύο συμβάντα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Anthropic: Μία τρομακτική δύναμη από AI agents εξελίσουν τους εαυτούς τους
Ζώδια σήμερα 19/9: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Στην Ιαπωνία είναι πολύ μπροστά: Βάζουν στα αεροδρόμια συμπιεστές ρούχων
Η Λένα Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού
