Πυρκαγιά στα όρια Αχαρνών – Κρυονερίου: Συναγερμός για φωτιά σε ξερά χόρτα
Στο «κόκκινο» ξανά η Πολιτική Προστασία, καθώς πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιουνίου σε περιοχή με ξερά χόρτα στον Δήμο Αχαρνών, κοντά στο Κρυονέρι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ξερά χόρτα εκτός δασικής έκτασης, στην περιοχή μεταξύ Δήμου Αχαρνών και Κρυονερίου, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν μέσω ισχυρών ανέμων.
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ η εναέρια επιχείρηση ενισχύεται από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Η φωτιά δεν απειλεί προς το παρόν κατοικημένες περιοχές, ωστόσο οι αρχές παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή λόγω των καιρικών συνθηκών, που ευνοούν την εξάπλωσή της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Beats κυκλοφόρησε ακουστικά για όσους μισούν τα earbuds στο γυμναστήριο
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 14χρονος ανιψιός του τραγούδησε το Ώρες Μικρές ΒΙΝΤΕΟ
Μετατροπή πλαστικού σε βενζίνη κάτω από τους 200°C: Η νέα ανακάλυψη με τη χρήση τηγμένων αλάτων
Lisa x PlayStation: Η Lisa σχεδίασε το δικό της συλλεκτικό DualSense
Χρηματικά βραβεία στη μνήμη του Δημήτρη Καλογερόπουλου από τον Δήμο Αιγιαλείας
