Qatar Gate – Εύα Καϊλη: Παραμένει στη φυλακή – Απορρίφθηκε η προσφυγή
Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη για το σκάνδαλο Qatar Gate στις 11 Δεκεμβρίου
Στη φυλακή θα παραμείνουν η Εύα Καϊλή αλλά και ο Μαρκ Ταραμπέλα, για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο του Qatar Gate.
Ειδικότερα, το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει κατά της προσωρινής κράτησης -που τους είχε επιβληθεί από το Εφετείο των Βρυξελλών- η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Βέλγος ευρωβουλευτής.
Όπως αναφέρει το Βελγικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεράσπιση της κ. Καϊλή δεν παρουσίασε κανένα νέο επιχείρημα για την ανατροπή της απόφασης του Εφετείου, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας απέρριψε τα τέσσερα επιχειρήματα που παρουσίασαν οι δικηγόροι του Μαρκ Ταραμπέλα.
Η Εύα Καϊλή συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου, σε μια επιχείρηση που θύμισε σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, ενώ ο Μαρκ Ταραμπέλα αρκετές ημέρες αργότερα –αν και το όνομά του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του Qatar Gate – στις 10 Φεβρουαρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
