Ράδιο Αρβύλα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπούν» μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Στο τέλος της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα άφησε ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της σημερινής εκπομπής, μετά τα όσα συνέβησαν με τις καταγγελίες και την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Ειδικότερα ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής είπε ότι «είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».
Πολλές φορές ο Κανάκης «πέρασε» νούμερα της αντίστροφης μέτρησης με τα βίντεο για να ολοκληρώσει την εκπομπή και επίσης δεν έκαναν πολλά σχόλια μετά τα βίντεο.
Ήταν σαφές άλλωστε ότι σήμερα έκαναν την εκπομπή τους χωρίς καθόλου όρεξη…
Άλλωστε αυτή την εβδομάδα δεν θα προβληθεί η εκπομπή «Βινύλιο» για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται από το νέο έτος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Το Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας ανοίγει ξανά τις πύλες του για την παράσταση «Σταφιδόκαμπος»
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση-φαινόμενο έρχεται στην Πάτρα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
