Ραντεβού με Μαστραντωνάκη ο ΑΠΣ Πάτραι
H Πατρινή ομάδα εξετάζει πολλές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυσή της, αλλά ο Μαστραντωνάκης είναι στην κορυφή της λίστας
Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε χθες την αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της, μια μέρα μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Η μία αποχώρηση, ήταν του Ανδρέα Μαστραντωνάκη που όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», που ενδιαφέρει την ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι και σήμερα θα γίνει το τελικό ραντεβού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή και με τον Κουλούρη.
Ο ΑΠΣ Πάτραι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει βάλει στο στόχαστρο νεαρό ταλαντούχο που αγωνίζεται στην «κοκκινόμαυρη» ομάδα, ενώ κρούση και στον Πατρινό παίκτη, Ιάσωνα Σταυρόπουλο, όπως αποκαλύπτει το pelop.gr.
Την προσεχή Κυριακή 28/9 στις 17.45 στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ο ΑΠΣ Πάτραι θα παίξει με την Παναχαϊκή σε ένα ματς που η είσοδος για τους φιλάθλους θα κοστίζει 5 ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Παράσταση Καραγκιόζη από τον Φιλοδασικό Σύλλογο στο Πυργάκι Αιγιάλειας ΦΩΤΟ
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ευλάβεια στο εξωκλήσι της Παναγίας της Μουριώτισσας στην Πιτίτσα ΦΩΤΟ
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
