Regional Growth Conference: Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου για την περιφερειακή ανάπτυξη ΖΩΝΤΑΝΑ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το συνέδριο, που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιφέρεια και τον δημόσιο διάλογο γύρω από τις μεγάλες μεταβάσεις της εποχής μας, συγκεντρώνει κορυφαίους εκπροσώπους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς.

Με το βλέμμα στραμμένο στις προκλήσεις της περιφερειακής ανάπτυξης, της ευρωπαϊκής συνοχής και της ψηφιακής καινοτομίας ξεκινά σήμερα το Regional Growth Conference 2025, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η πρώτη μέρα του συνεδρίου της «Π» έβγαλε πολλές ειδήσεις από Υπουργούς, πρέσβεις, αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης και παράγοντες της αγοράς, με το συνέδριο να αποτελεί πλέον θεσμό για την περιφέρεια και τον δημόσιο διάλογο γύρω από τις μεγάλες μεταβάσεις της εποχής μας.
Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα του Regional Growth Conference
Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου δίνει τον τόνο για το βάθος και τη θεματική ποικιλία των φετινών εργασιών. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι ευρωπαϊκές πολιτικές συνοχής μετά το 2027, οι επενδύσεις στην καινοτομία, ο ρόλος της τεχνολογίας στην άμυνα και οι γεωπολιτικές προκλήσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο της Ευρώπης ως αυτόνομης οικονομικής δύναμης.
Ολα όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
RGC2025_Final-ProgramΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γυναίκα στην Πάτρα κατήγγειλε για βιασμό τον άνδρα της
Ερευνα για κακοποίηση ανήλικης από τη μητέρα της στην Πάτρα
Ο καιρός 13/5: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Λάρισα: Τι ισχυρίστηκε ο 21χρονος μητροκτόνος, θα εξαφάνιζε το πτώμα με ξαδελφό του ΒΙΝΤΕΟ
Δυνατός σεισμός στο Αιγαίο τα ξημερώματα, αισθητός μέχρι την Αττική
Εκλογές Αλβανία: Ανανέωση θητείας για Ράμα, σαρωτική ήττα για Μπερίσα
Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα του Regional Growth Conference
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News