Ρέθυμνο: Ανήλικη βρέθηκε στο νοσοκομείο από αλκοόλ – Πολλά περιστατικά μέθης το καρναβαλικό τριήμερο

Πολλά ήταν τα περιστατικά μέθης που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι νοσηλευτές και οι γιατροί του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

ekab

Το καρναβαλικό τριήμερο και στην Κρήτη έφερε αρκετά περιστατικά μέθης, ένα από αυτά με ανήλικη που έφτασε στο νοσοκομείο λόγω αλκοόλ.

Περιπέτεια για ανήλικη μαθήτρια στο Ρέθυμνο από κατανάλωση αλκοόλ. Η μικρή είχε βγει για να διασκεδάσει με την παρέα της, στο τοπικό καρναβάλι…

Το αλκοόλ έστειλε σε νοσοκομείο ακόμα ένα ανήλικο παιδί στην Κρήτη και το Ρέθυμνο, όπως αναφέρει το newsit.gr. Η μικρή λίγο πριν την τελετή λήξης του τοπικού καρναβαλιού, ξεκίνησε με την παρέα της, από το σπίτι που έμενε. Κάποια στιγμή αγόρασαν ποτά και μπύρες. Η συνέχεια βρήκε το παιδί να καταρρέει και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Το σχετικό πρόβλημα παίρνει στην Κρήτη κάθε χρόνο, όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τα ανήλικα παιδιά που μεταφέρονται σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομεία να αυξάνονται.

Πολλά ήταν τα περιστατικά μέθης που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι νοσηλευτές και οι γιατροί του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Ένα από αυτά, είχε να κάνει με ανήλικη η οποία μέθυσε καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, όταν η ανήλικη πήγε σε ένα περίπτερο και αφού προμηθεύτηκε αλκοόλ άρχισε να πίνει μαζί με την παρέα της.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, λίγη ώρα αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία με τους συγγενείς της να την μεταφέρουν με συμπτώματα οξείας μέθης στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι, μόνο τις βραδινές ώρες της Κυριακής, το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για 17 περιστατικά μέθης στο Ρέθυμνο.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments