Ρέθυμνο: Ανήλικος πίσω από επτά κλοπές ηλεκτρικών πατινιών

Επτά κλοπές ηλεκτρικών πατινιών σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου εξιχνίασε η Αστυνομία, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ανήλικος, ενώ τα πατίνια εντοπίστηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ρέθυμνο: Ανήλικος πίσω από επτά κλοπές ηλεκτρικών πατινιών

Στην εξιχνίαση επτά περιπτώσεων κλοπής ηλεκτρικών πατινιών προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, έπειτα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων.

Οι κλοπές είχαν σημειωθεί σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνου, με τις Αρχές να καταφέρνουν να ταυτοποιήσουν έναν ανήλικο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος φέρεται να έδρασε είτε μόνος του είτε μαζί με ακόμη ένα άγνωστο άτομο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι κλοπές διαπράχθηκαν το διάστημα από τις 9 έως τις 11 Μαΐου 2026.

Ο ανήλικος φέρεται, κατά περίπτωση, να αφαίρεσε συνολικά επτά ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία εντοπίστηκαν από τις Αρχές.

Τα πατίνια αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν τη συμμετοχή και δεύτερου προσώπου στις κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ανήλικου θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125