Ρέθυμνο: Ποια η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη.

Ρέθυμνο

Καλά φαίνεται πως είναι τα νέα για την υγεία του  48χρονου αστυνομικού που ακρωτηριάστηκε  σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ο άτυχος άνδρας έχασε το ένα πόδι του.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο και σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο αστυνομικός επέβαινε στην ιδιωτική του μοτοσυκλέτα, όταν κάτω από συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», η υγεία του 48χρονου «πάει από το καλό στο καλύτερο» και μάλιστα «στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο».

Όπως τονίζει στην ανάρτηση ο σύλλογος «έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη».

Στην ανάρτησή τους στο Facebook οι «Δότες Ζωής» αναφέρουν ότι ο 48χρονος εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους και ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ ,θα επανέλθω γρήγορα!!» είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας το δικό του μήνυμα!

Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»

«Η πορεία της υγείας του Γιώργου πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος!

Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη.

Έκφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους σας και σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

“Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ, θα επανέλθω γρήγορα!!” μας είπε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σε περιμένουμε αδερφέ μας»