Ρέθυμνο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο δάσκαλος για την ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια

Συνελήφθη ένας 60χρονος δάσκαλος στο Ρέθυμνο για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Συνελήφθη μετά από προσαγωγή του από τις Αρχές, ένας 60χρονος δάσκαλος που διδάσκει σε σχολείο της επαρχίας του Ρεθύμνου και ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος μιας 10χρονης αλλοδαπής μαθήτριας του.

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας εξετάζει η ΕΛΑΣ στο Ρέθυμνο

Από την αστυνομική έρευνα που διεξάγουν με πολλή προσοχή και λεπτούς χειρισμούς τις τελευταίες ώρες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων έχει «δεθεί» η δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθεί αύριο στην δικαιοσύνη ο 60χρονος εκπαιδευτικός.

Το «κουβάρι» αυτής της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού μαζί με την κόρη τους στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε βάρος του 60χρονου δασκάλου της μικρής.

Οι έως τώρα πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ήταν αυτό που εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τα «ύποπτα» χάδια που δέχτηκε από τον δάσκαλο του μέσα στην σχολική αίθουσα και σε χρονική στιγμή που ήταν μόνοι τους στην τάξη δάσκαλος και μαθήτρια.

Οι γονείς μετά το αρχικό σοκ που υπέστησαν ακούγοντας όλο όσα τους περιέγραφε η κόρη τους, χωρίς να χάσουν χρόνο έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Αρχικά οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δάσκαλο για να δώσει εξηγήσεις, ενώ εν συνεχεία υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, όπως προαναφέραμε, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε και σε έρευνα στο σπίτι του δασκάλου -που βρίσκεται σε χωριό της ενδοχώρας- κατά την οποία κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής και ότι άλλα ηλεκτρονικά αρχεία βρέθηκαν προκειμένου να ερευνηθούν εξονυχιστικά. Ωστόσο, αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. επεκτείνει την έρευνα της, εξετάζοντας εάν τυχόν ο εν λόγω δάσκαλος έχει ενοχλήσει και άλλα ανήλικα παιδιά.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ