Ρέθυμνo: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός σε τροχαίο – Έχασε το πόδι του
Ο αστυνομικός κινούνταν με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα με κατεύθυνση προς την δουλειά του στην Αστυνομική Διεύθυνση όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται ένα ΙΧ φαίνεται πως του έκλεισε τον δρόμο.
Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στον Κουμπέ Ρεθύμνου ένας αστυνομικός που επέβαινε στην ιδιωτική του μηχανή, η οποία συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο αστυνομικός κινούνταν με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα με κατεύθυνση προς την δουλειά του στην Αστυνομική Διεύθυνση όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται ένα ΙΧ φαίνεται πως του έκλεισε τον δρόμο.
Από την σφοδρότατη σύγκρουση ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε το πόδι του, αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr.
Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στο Επίκεντρο+ η κωμωδία «Μιλήστε ελέυθερα»
Αλλάζουν οι κανόνες του ChatGPT – Πότε θα σταματά συνομιλίες και θα αναστέλλει λογαριασμούς
Fleece τον χειμώνα: ζεστό ναι, αθώο πάντα;
Αθηνά Οικονομάκου για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έχει συμβεί να βοηθήσω τον συγκεκριμένο οργανισμό
iPhone και Android: Γιατί αυξάνεται η κατανάλωση μπαταρίας μετά από ένα update
