Ρέθυμνο: Ξυλοδαρμός γυναίκας μέσα σε καφενείο – Ήταν αναίσθητη και συνέχισε να την χτυπά
Απίστευτο σκηνικό βίας εκτυλίχθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Απίστευτο σκηνικό βίας στοπ Ρέθυμνο της Κρήτης, καθώς άνδρας “μπούκαρε” σε καφενείο και άρχισε να χτυπά τη σύντροφό του, ακόμα κι αφού εκείνη είχε πέσει αναίσθητη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, με χειροπέδες κατέληξε ένας 48χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Πολωνία, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη σύντροφό του.
Το νέο περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε την Τετάρτη, στο Ρέθυμνο, όταν o Πολωνός, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, “εισέβαλε” σε καφενείο κι άρχισε να χαστουκίζει την 51χρονη σύντροφό του.
Η γυναίκα, με καταγωγή από τη Σουηδία, από τα χτυπήματα έπεσε κάτω, ωστόσο ο 48χρονος δεν σταμάτησε να τη χτυπά, μέχρι που επενέβησαν μάρτυρες του περιστατικού.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τον μεθυσμένο Πολωνό, ο οποίος και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Το Αίγιο στο επίκεντρο του Πολιτισμού και του Τουρισμού
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ζώδια Σεπτέμβριος 2026: Προβλέψεις για σχέσεις, χρήματα & αλλαγές!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
